VÍRUSMENTES BELSŐ KÖRNYEZET

DELPHIN S8 levegőfürdető

Levegő- és felületfertőtlenítés

Virucid, baktericid, fungicid funkciók

Delphin S8 levegőfürdető

A TisztaSzoba Programon belül 2009 óta foglalkozunk vírus-, baktérium-, por- és allergénszegény belső terek kialakításával otthonokban, bölcsődékben, óvodákban, irodákban és szállodákban.

Az általunk alkalmazott német technológia képes a levegőből kivonni a port, az allergén anyagokat, baktériumokat és egyedülálló módon a vírusokat is, melyeket laboratóriumi mérések igazolnak.

A német Delphin levegőfürdető bizonyítottan kivonja a vírusok 99,9%-át, úgy hogy a szokásos napi tevékenység végezhető működése közben.

Rendszeres használatával tisztán tartható a belső terek légtere, ezáltal lecsökkentve a fertőzésveszélyt. A felületek rendszeres fertőtlenítése mellett a levegő tisztítása a fontos feladat. Az átfertőzés csak így kerülhető el.

A közösségi terek problémája a koronavírus idején fokozottan jelenik meg növelve a fertőzésveszélyt.

A belső terek problémája, hogy különböző méretű zárt helyiségekben, melyeknek az átszellőzése minimális, sokféle ember megfordul változó egészségügyi állapotban és eltérő higiéniai szokásokkal. A zárt térnek az öntisztulása minimális, ami bekerült az többnyire bent is marad és ez az átfertőzés alapja.

Bármilyen más levegő fertőtlenítéssel összehasonlítva – melyek hatása pillanatnyi – látható, hogy miértnem nyújthatnak védettséget arra a normális élethelyzetre, hogy különféle egészségügyi állapotú emberek fordulnak meg egy helységben.

Csak olyan eszköz képes megoldani ezt a helyzetet, ami folyamatosan működhet miközben az emberek jelen vannak. A Delphin S8 levegőfürdető erre képes.

Delphin levegőfürdetőA Delphin S8 elérhető legmagasabb higiéniai színvonalat jelenti kompromisszum nélkül.

Egyetlen készülékkel megoldható a levegő és bármilyen felületek rendszeres fertőtlenítése rugalmasan, saját személyzettel, úgy, hogy az emberek folyamatosan jelen lehetnek mellette.

Egész nap működhet, folyamatosan védi a bent tartózkodókat miközben a normális élet folyhat körülötte. Fertőtlenítő hatása folyamatos nem pillanatnyi.

Az egész világon használják egészségügyi intézmények, üzletek, irodák, óvodák, bölcsődék, idősotthonok folyamatos fertőtlenítésére.

Funkciók

Levegőfürdetés, levegőfertőtlenítés

A szoba vagy a helység közepére helyezve képes kivonni a levegőből a vírusokat, baktériumokat, polleneket, allergéneket és a port. Működése közben folyamatosan jelen lehet vele egy helységben az ember. Akár egész nap használható, így folyamatos védelmet biztosít.

Alkalmazási területek lehetnek: rendelők, ügyfélváró, hivatalok, egészségügyi és szociális intézmények, óvodák, bölcsődék, otthonok, stb.

Felületfertőtlenítés

A Delphin S8 képes egy Sparyer kiegészítő használatával bármilyen fertőtlenítő szert szétporlasztani a levegőben, beködölve bármilyen helységet. Ezzel a módszerrel a felületeket is tudjuk fertőtleníteni. Gyorsan, hatékonyan lehet egy helyiséget fertőtleníteni.

Az általunk alkalmazott egyedülálló Nano Silver fertőtlenítő hetekig kifejti virucid, baktericid, fungicid hatását a felületeken, bútorokon. Bármilyen felületen használható, cseppmentes, láthatatlan és nem hagy semmilyen nyomot. A plüssmacitól a foteleken, székeken át a konyhapultig bármire használható, az emberre ártalmatlan.

Aromaterápia

Delphin illóolajok használatával aromaterápia végezhető bármilyen helységben. Az eukaliptusz természetes fertőtlenítő hatása a tiszta levegőben órákig kifejti hatását, így csökken az átfertőzés lehetősége.

Légbefújók, légtechnika fertőtlenítése

A fentebb leírt Sprayer kiegészítő alkalmazásával könnyedén a saját személyzettel bármikor, rugalmasan elvégezhető a fertőtlenítésük.

Delphin S8 bérleti vagy vásárlási ajánlatunk

Rugalmasan, az Ön igényeihez igazodva a szükséges mennyiségű Delphin levegőfürdetőt bérelheti rejtett költségek nélkül.A bérleti és a vásárlási konstrukcióra az igényekhez igazodva személyre szabott ajánlatot készítünk a pontos paraméterek ismeretében.

Válogatás referenciáinkból:

Baranya Megyei Platánliget Otthon Bóly
Reménysugár Habilitációs Intézet Budapest
Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény
Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény
Spirit Hotel Sárvár
Anna Grand Hotel Balatonfüred
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló
Brunszvik Teréz óvoda Bp. Erzsébetváros
Gesztenyés óvoda Kistarcsa
MOM Játszóház Budapest
Corpus Fitness Debrecen
Főnix Egészségház Debrecen
Liliom Óvoda Gyál
Bóbita Bölcsőde Gyál

Készlettel rendelkezünk, így a kiszolgálás gyors és folyamatos. A kiszállítást személyesen végezzük, nem futárral. A személyzetet pedig egy gyors oktatás keretében mindenre megtanítjuk.