Mit is csinálunk?

Vírus-, baktérium-, pollen-, allergén- és pormentes belső tereket hozunk létre és tartunk fent.

A belső terek problémája, hogy különböző méretű zárt helyiségekben, melyeknek az átszellőzése minimális, sokféle ember megfordul változó egyéni higiéniai szokásokkal és a levegőt többnyire központi levegőtechnika biztosítja. A zárt térben az öntisztulása minimális, ami bekerült az többnyire bent is marad.

A másik kockázati tényező, hogy a koronavírus nem tűnik el egyik napról a másikra, így továbbra is lesznek olyanok, akik a vírust hordozzák és vendégként, ügyfélként igénybe veszik a szolgáltatásokat.

Az általunk alkalmazott német technológia képes a levegőből kivonni a port, az allergén anyagokat és egyedülálló módon a vírusokat is, melyeket nemzetközi laboratóriumi mérések igazolnak. A német Delphin technológia a vírusok 99.9%-át kimossa a levegőből.

Szenvedélyünk

A belső tér fejlesztése. Hiszünk abban, hogy egy különleges tiszta környezet pozitívan hat minden ott tartózkodóra.  A higiéniát az eddiginél sokkal magasabb szintre emeljük bármilyen belső környezetben.  Az eredmény egy szennyeződésektől mentes egészséges, valóban tiszta környezet. Tapasztalja meg Ön is a különbséget.

Vírusok 99%
Baktériumok 99%
Pollenek 99%
Levegőben lévő allergén anyagok 99%
Gombák 100%
Por 99%

EGYEDÜLÁLLÓ MEGOLDÁSUNK

Azáltal, hogy ilyen nagy mértékben kivonjuk a szennyeződéseket, egyedülállóan tiszta belső környezetet hozunk létre.

FELMÉRÉS

Először pontosan felmérjük az igényeket, illetve a megoldandó problémákat. Nagyobb, összetettebb belső tér esetén személyesen mérjük fel az épületet a házbejárás keretében.

TERVEZÉS

A kapott információk ismeretében összeállítjuk a megvalósítási tervet. Az eredményt pedig szerződésben garantáljuk például szállodák estében.

MEGVALÓSÍTÁS

Végül pedig nemcsak megvalósítjuk, hanem folyamatosan nyomon követjük, sőt rendszeresen mérjük a változást. A TisztaSzoba Program a ma elérhető legmagasabb higiéniai színvonalat jelenti.

ELKÖTELEZETTEN

Fejlesztjük az általunk kidolgozott módszertant.

Messze megelőzzük az általános higiéniai módszereket. Mindezek mellett sem állunk le a folyamatos fejlesztéssel. Célunk, hogy ügyfeleink a pénzért kapható legmagasabb minőséget birtokolják.