mérések  & eredmények

A MINŐSÉG MINDENKINEK UGYANAZ

az otthontól a szállodáig

Teljesen mindegy, hogy egy kis lakásban, rendelőben, üzletben, edzőteremben vagy szállodában hozzuk létre a vírus-, baktérium-, pollen-, allergén- és pormentes belső teret, mindenki ugyanazt az egyedülálló minőséget kapja.

Olasz Egészségügyi Minisztérium 

„I. osztályú orvostechnikai eszköz levegő és tárgyak fertőtlenítésére. Levegőfertőtlenítő segédeszköz légzőrendszeri akut vagy krónikus betegséggel, allergiával, asztmával, legyengült immunrendszerrel rendelkező személyek légzésterápiájához.”

Dr. Bruce Mitchell

Chairman CEO of

Airmid healthgroup Ltd.

„Az influenza vírusok száma 99,9%-al lecsökkent 20 perc használat után egy 28,5 m3- es szobában.”

Dr. Magyar Donát

Nemzeti Népegészségügyi Központ

„A TisztaSzoba Program keretében, az Delphin S8 L-lamellás készülék használatával a szőnyegek portartalma minimális szintre csökkenthető, ennek következtében jelentősen alacsonyabb a szállóvendégek porterhelése, ill. növelhető a szállodahigiéniai színvonal.”

Folyamatos mérések

Folyamatosan mérjük a belső tereket, hogy pontosan ismerjük az állapotát. Ez alapján tudunk hatékonyan beavatkozni és a lehető legmagasabb minőséget biztosítani.

  • Egészséges környezet

  • Pihentető, nyugodt alvás

  • Segíti a harmóniát

MÁSOK VAGYUNK, MÁSHOGY DOLGOZUNK

egyedülálló eredménnyel

Amíg valaki ugyanazt csinálja újra és újra hiába vár más eredményt a megszokottól, az eredmény mindig ugyanaz marad. 

Mi gyökeresen  megváltoztattuk a belső tér kezelését, ami teljesen új eredményt hoz. Az elérhető legmagasabb minőségben. Ez a hatékonyságunk alapja.

Kapcsolat