MATRACTISZTÍTÁS SZÁLLODÁBAN

A TisztaSzoba™ Program indulása óta kiemelten kezeli a matrac tisztítását.
A martac tisztításról a Hotelstar minősítéshez szükséges tanúsítvány kiadására jogosultak vagyunk.
A matrac takarítása során teljesen zárt egyedülálló technológiát alkalmazunk, mely biztosítja, hogy semmilyen káros anyag nem kerül a levegőbe. Módszerünk eredményességéről hazai független biológiai mérésekkel rendelkezünk.

Hívjon minket: +36 20 377 67 57

Szobánként kb. 8 perccel érdemes kalkulálni, mivel tisztítás után az ágy rögtön  visszaágyazható, így a szoba is azonnal kiadható. A foglalt szobákban is vendégbarát módon nagy tapasztalattal végezzük a matrac tisztítását a napi takarítás részeként.

Tisztaszoba

A tőlünk várható minőség:
Munkánkat mindig a vendég és a szálloda érdekeit figyelembe véve végezzük. A szálloda terheltségéhez igazodva hatékonyan, a vendég számára „észrevétlenül”, kedvező áron valósítjuk meg a matractisztítást.

A TisztaSzoba™ Program mérhető, kimagasló különbségeket biztosít, akár tízedére csökkentjük a por és allergén (atkaürülék, penészgomba, stb.) terhelést, vegyszermentesen a matractisztítás során. Ez az, amit Önöknél is meg tudunk valósítani.

Az előírásoknak megfelelően az ágyak nem lesznek nedvesek, teljesen zárt technológiás száraz matractisztításról van szó.

A legolcsóbb Hotelstars pont: Vegyünk példának egy 100 férőhelyes szállodát. A matracok tisztítása 100*1.600=160.000,- forintba kerül, ami azt jelenti, hogy mindössze 16.000,- forintba kerül egy Hotelstars pont. Van még ilyen olcsó pont? Számolja ki, hogy az Ön szállodájában mennyibe kerülne a Hotelstars pont.

ÁRAINK

Szolgáltatás ára matraconként, mely tartalmazza a matractisztítást és a Hotelstars tanúsítvány kiadását:

Egyszemélyes

nettó1600/matrac
 • Garantált minőség
 • Tiszta
 • Gyors
 • Vegyszermentes
 • Környezetbarát
 • Egészségbarát

Kétszemélyes

nettó3200/matrac
 • Garantált minőség
 • Tiszta
 • Gyors
 • Vegyszermentes
 • Környezetbarát
 • Egészségbarát

MINŐSÉG 

Munkánkat a legmagasabb minőségben végezzük. Az általunk alkalmazott német technológia semmilyen szennyeződést nem enged ki a szobába. 

Garantált minőség: Munkánk során mindig szem előtt tartjuk a vendég és a szálloda érdekeit. A szálloda foglaltságához igazodva rugalmasan, a vendég számára „észrevétlenül” végezzük el a matrac takarítását.

Tiszta: német zárt technológiával dolgozunk, mely nem enged szennyező anyagokat vissza a szoba levegőjébe.


Gyors: matraconként 4 perc


Hatékony: minden szennyeződést megkötünk.

Vegyszermentes: semmilyen vegyszert nem használunk.

Környezetbarát: veszélyes hulladék nem keletkezik, mivel porzsákot, szűrőt, vegyszert nem alkalmazunk.


Egészségbarát: tiszta ágy – tiszta levegő – pihentető alvás

A TisztaSzoba™ Program mérhető, kimagasló különbségeket biztosít, tízedére csökkentjük a por és allergén szennyezettséget, vegyszermentesen a matrac tisztítás során. Ezt a minőséget tudjuk Önöknél is megvalósítani.

Kérjen pontos ajánlatot

Kérjük, adja meg pontosan milyen mennyiségben és méretben igénylik a matractisztítást. 

Ajánlatkérés